Hem » 01 januari 08:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

01 januari 08:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22-07 hanterat 118 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). 13 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och åtta personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:58 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Mälarydsvägen i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i en trädgård och kört ner en bit av ett staket. Ingen person ska ha skadats och polisen misstänker inget brott bakom olyckan. Det ska ha varit väldigt halt väglag. 

05:19 Polis och ambulans larmades till en lägenhet i centrala Jönköping med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt anträffades en kvinna med någon form av stickskada. Hon undersöktes av ambulanspersonal men polisen presstjänst har inga uppgifter om målsägande fått följa med till sjukhus eller ej. En man i 35-årsåldern greps också, misstänkt för grov misshandel. Åklagare kommer därefter fatta beslut om mannen ska anhållas eller släppas. 

Polisen har under natten fått in många samtal om smällare och fyrverkerier. Det ska också ha varit en del fylleri men det är ingenting utöver det normala för en nyårsnatt.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *