Hem » 26 november 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

26 november 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:07 Polispersonal, som befann sig i polishuset i Jönköping, noterade hur två personer tände på minst en fyrverkeripjäs utanför polishuset. De två personerna ska sedan ha lämnat platsen. Polispatruller som befann sig i närheten involverades i ärendet och kunde fånga in de två personerna. De infångade personerna är två män, den ena är i 20-årsåldern och den andra är i 35-årsåldern. Båda misstänks för brott mot ordningslagen. Båda männen visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. De är misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *