Hem » 26 november 03:29, Stöld/inbrott, Kalmar

26 november 03:29, Stöld/inbrott, Kalmar

Inbrott i kyrka, Tegelviken.

Larm inkommer om ett pågående inbrott i en kyrka på Hanellsgatan. Polis och väktare kör till platsen. Ett fönster är uppbrutet och inne i kyrkan har även en dörr brutits upp. Inga misstänkta personer är kvar på platsen. I nuläget är det oklart om något gods är tillgripet.

En brottsplatsundersökning kommer att genomföras på platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *