Hoppa till innehåll
Hem » 11 december 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 december 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Under natten mellan 22 och 07, har polisen hanterat ett 60-tal ärenden i Östergötlands län. Det är fortsatt mycket viltolyckor samt en del trafikolykor relaterade till väglaget. Några ärenden sticker ut.

00:19 Vilbergen, Norrköping
Väktare noterar att entrédörren till en restaurang i Vilbergen är uppbruten. När polispatrull kom till platsen var ingen gärningsperson kvar. Värdet på det stulna är okänd men det ska röra sig om alkohol och kontanter. Ingen är gripen.

01:10 Haga. Norrköping
Larm om inbrott på en restaurang i Haga i Norrköping inkommer. På plats upptäcks att rutor är sönderslagna och kassan eventuellt uppbruten. Det är oklart om gärningspersonen fick med sig någonting från platsen. En anmälan om stöld genom inbrott är skriven och ingen person har kunnat gripas som misstänkt. Brottsplatsundersökning är genomförd.

02:58 Oxelbergen Norrköping
Larm inkommer om inbrott på en budfirma i Norrköping. På plats kan vissa spår säkras men ingen gärningsperson finns kvar. Det är oklart om gärningspersonen fick med sig något gods. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs.

03:02 Finspång
Polis kallas till ett företag i Vibergaområdet i Finsång med anledning av pågående inbrott. Gärningspersonerna fick med sig flera kassar med varor. Cirka en halvtimme senare får polispatrull upp ögonen för ett fordon som vänder när man ser polisen. De personer som var i fordonet försökte springa från platsen men en person under 20 år, kunde gripas tack vare spårning av polishund med förare.

04:46 Oxelbergen Norrköping
Larm inkommer om inbrott på en restaurang. När patrull kom till platsen konstateras att kassan är uppbruten. Ingen person fanns kvar i lokalen. Det är oklart om gärningspersonen fick med sig någonting. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs och en brottsplatsundersökning har genomförts.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.