Hem » 19 november 16:53, Olaga hot, Alingsås

19 november 16:53, Olaga hot, Alingsås

En man har blivit hotad i sin bil.

Föraren av en personbil kommer under eftermiddagen körande på Noltorpsgatan. Han stannar för en man och en kvinna vid ett övergångsställe. I samband med detta kommer kvinnan fram till bilen och föraren vevar ner rutan. Mannen hotar samtidigt föraren med en kniv. Mannen hade även med sig en hund som enligt uppgift gjort utfall mot föraren. Båda gärningspersonerna lämnar platsen. Inga uppgifter om fysiska skador. Patrull på plats tar upp vittnesuppgifter och söker i området efter gärningspersonerna, men utan att hitta någon. Patrullen upprättar en anmälan om olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *