Hem » 18 november 11:05, Försvunnen person, Lund

18 november 11:05, Försvunnen person, Lund

En kvinna i 75-årsåldern anmäls försvunnen från ögonkliniken på Kilnikgatan där hon skulle vänta i receptionen under tiden en anhörig skulle på undersökning. När den anhörige återvänder efter undersökningen är kvinnan borta. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning och efterspaning i närområdet.

Kvinnan beskrivs vara cirka 165 centimeter lång, ha smal kroppsbyggnad och ha halvlångt, mörkt hår. Hon var vid försvinnandetillfället ikläd en grå, tjock jacka, svarta byxor och svart handväska. Kvinnan kan vara kontaktsökande och social men kan också uppträda förvirrat. 

Uppdatering 12.35: Kvinnan uppges ha anträffats av en privatperson på Linebäck. Polis skickas till platsen och kan konstatera att det rör sig om rätt kvinna. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *