Hoppa till innehåll
Hem » 17 februari 15:08, Åldringsbrott, Stockholm

17 februari 15:08, Åldringsbrott, Stockholm

Kl 15:08 anmäls att en kvinna i 85-årsåldern i Hammarby Sjöstad fått besök av en bedragare som sagt sig komma från banken och som skulle värdera den äldre kvinnans smycken. Bedragaren försvann sedan från platsen och tog med sig smyckena därifrån. 

Kl 15:56 anmäls att en kvinna i 85-årsåldern i Vasastaden först fått samtal om att någon gjort inköp på en elektronikaffär i hennes namn. Sedan har hon fått besök av en bedragare som sagt sig komma från banken och skulle hämta den äldre kvinnans värdeföremål. Bedragaren tog därefter smycken och 10.000 i kontanter från den äldre kvinnan och försvann från platsen.

Kl 16:47 anmäls att en kvinna i 90-årsåldern i Kärrtorp blivit av med guld, sitt kontokort och ca 20.000 i kontanter efter en bedragare ringt och först utgett för att jobba på telefonbolag, och sedan på bank. En person har sedan besökt den äldre kvinnan och lurat henne att lämna ifrån sig värdeföremålen.

Kl 18:25 anmäls att en kvinna i 90-årsåldern i Stureby fått besök av bedragare som först ringt och sedan kommit förbi och hämtat guldföremål och kontokort. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.