Hem » Samverkan och beslut inför Sirius-Göteborg

Samverkan och beslut inför Sirius-Göteborg

Polismyndigheten och IK Sirius har en fortsatt samverkan inför lagets hemmamatcher och är inför söndagens match överens om inriktning och villkorsgivning.

Polismyndighetens beslut gällande fotbollsmatchen IK Sirius och IFK Göteborg 21 november 17:30 på Studenternas IP, är i enlighet med arrangörens (IK Sirius) förslag och efterföljande samverkan och dialog mellan polisen och klubben. Beslutet som fattats har meddelats arrangören.

Polismyndigheten bedömer alltid offentliga tillställningar fortlöpande för att se om och vilka problembilder som finns. Polisen och IK Sirius har under veckan samverkat inför matchen.  

Det är den som arrangerar en offentlig tillställning i form av ett idrottsevenemang som ansvarar för att det råder god ordning vid tillställningen. En polisiär resurs kommer finnas på plats för att vid behov stötta arrangören i det arbetet. Polisen har också i uppdrag att utreda brott som begås i samband med evenemanget.  

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *