Hem » 17 november 19:27, Våldtäkt, försök, Borås

17 november 19:27, Våldtäkt, försök, Borås

Kvinna utsatt för våldtäkts försök

En kvinna i 35-årsåldern kontaktade polisen då hon utsatt för ett våldtäktsförsök. Kvinnan var på väg hem när hon passerade genom Hulta då hon attackerades av en för henne okänd man. Mannen ska ha tagit tag i kvinna och slagit henne i ansiktet. Kvinnan lyckade försvara sig och slå sig fri från mannen. Polis kom till platsen och kunde hjälpa kvinnan. en anmälan togs upp och ett eftersök av gärningsmannen genomfördes. Ingen gripen i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *