Hem » 17 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02.01 Lerum, drograttfylleri m.m.
På E20 i Lerum försöker en bilist att köra ifrån en polispatrull som försökt att stoppa dem. Efter ett kortare förföljande stoppar bilen och de tre männen, som är mellan 20-30 år, i bilen kan kontrolleras. Föraren saknar körkort och alla tre misstänks vara narkotikapåverkade. Anmälningar skrivs om drograttfylleri, olovlig körning samt ringa narkotikabrott.

03.48 Lilla Edet, brand i villa
I Rishageröd har det börjat brinna i en mindre villa. Fullt utvecklad brand enligt räddningstjänsten som fortfarande arbetar på platsen. Inga uppgifter om personskador i nuläget. Det är oklart hur branden startat men polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand och kommer att spärra av för en teknisk undersökning när branden är släckt.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *