Hem » 17 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

17 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

22.09 Falkenberg, bedrägeri
I Stafsinge har en kvinna i 90-årsåldern blivit lurad att lämna ut sitt bankkort till en kvinna. Någon har tidigare under kvällen ringt henne och bett henne lämna ut kortet. Innan en anhörig hann spärra kortet hade man tagit ut 3.800 kronor. Allt detta hände mellan 20.00 och 20.45. Polisen har upprättat en anmälan om bedrägeri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *