Hem » 10 november 06:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

10 november 06:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen har inte nåtts av några våldsbrott eller större händelser under natten. Vi har mest kontrollerat fordon och deras förare mestadels utan anmärkning. Dock misstänks en passagerare för brott mot knivlagen när bilen stoppades på Västerleden i Slagsta, Eskilstuna.

05:17 Polis och räddningstjänst kallades till Ärla utanför Eskilstuna. Där brann det i en ladugård. Initialt fanns det uppgifter om djur och gasolflaskor i byggnaden men det visade sig vara felaktigt. Dock hotades närliggande byggnader av branden. Vädret var gynnsamt för släckningsarbetet så räddningstjänstens arbete för att förhindra spridning lyckades, annan byggnad tog eld. Ladan får brinna ner helt.

Polisen kommer att spärra av platsen för en brottsplatsundersökning med syfte på att klarlägga om ett brott har skett.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *