Hoppa till innehåll
Hem » 26 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

26 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:24 Polisen larmades till området Tingstuhöjden i Strängnäs med anledning av en misstänkt katalysatorstöld från minst en parkerad bil. Två misstänkta gärningspersoner hade lämnat platsen i en bil. Vid midnatt stoppades en bil på riksväg 53 Malmköping, denna bil kunde kopplas samman med den misstänkta katalysatorstölden. I bilen satt två män som greps misstänkta för stöld. Den ena är i 20-årsåldern och den andra är i 25-årsåldern. Senare anhölls männen, ärendet är åklagarlett.

02:15 Polisen larmades till en butik på Kalkbruksvägen i Vagnhärad, Trosa, med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Någon, eller några, hade tagit sig in i butiken genom att bryta upp entrén. I nuläget är det inte preciserat vad som har stulits. En anmälan gällande stöld genom inbrott har skrivits, det finns ingen misstänkt för brottet. En brottsplatsundersökning har genomförts.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland