Hem » 14 oktober 04:53, Stöld/inbrott, Nybro

14 oktober 04:53, Stöld/inbrott, Nybro

Larm om pågående inbrott i butik, centrum.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i en livsmedelsbutik på Göljemålagatan. Två personer syns på platsen. Personerna ska ha varit inne i butiken men det är i nuläget oklart om gods har tillgripits. 

Polis dokumeterar brottsplatsen och håller förhör. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *