Hoppa till innehåll
Hem » 28 mars 00:04, Inbrott, Lund

28 mars 00:04, Inbrott, Lund

Strax efter midnatt inkommer flera larm från Genarp. Det är i nuläget inte fastställt om det finns ett samband mellan händelserna, men detta kommer att ses över under utredningarnas gång.

00:04, Gödelövsvägen: Uppringare larmar om att två personer försökt bryta sig in i hans bostad. En sten har kastats genom ytterdörren. Uppringaren ser de två misstänkta männen som springer efter dem, men lyckas inte springa ikapp. Polispatruller skickas till platsen. Ärendet rubriceras som skadegörelse.

00:20, Örtavägen: Uppringare larmar om att hon vaknat av att en okänd och maskerad person kom in i hennes sovrum. När kvinnan konfronterar personen, lämnar denne bostaden. Polis skickas till platsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas och en brottsplatsundersökning genomförs. Det är i nuläget oklart vad som har tillgripits.

00:28, Örtavägen: Uppringare larmar om att två personer försökt bryta upp dörren. När målsägande öppnade dörren sprang de misstänkta iväg. Polis skickas till platsen. En anmälan om försök till inbrott upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne