Hem » 14 oktober 07:21, Sammanfattning natt, Jämtlands län

14 oktober 07:21, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:17 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna, är påverkad av narkotika. Föraren får följa med för provtagning och förhör. Körkortet omhändertas, bilnyckeln omhändertas för att hindra fortsatt trafikbrottslighet och en anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

02:21 Brand, Berg
Polis kallas till en adress väster om Åsarna med anledning av brand i en villas pannrum. Det finns inga uppgifter om att någon har uppsökt sjukvård i samband med branden. Polis håller förhör och upprättar en anmälan gällande brand utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *