Hem » 13 oktober 20:13, Olaga hot, Södertälje

13 oktober 20:13, Olaga hot, Södertälje

En man grips misstänkt för flera brott efter att ha kastat sten på ett hus.

Polisen larmas till Järna där en man i 45-årsåldern kastar sten både på ett hus och en förbipasserande bil. När patrullen kommer dit försöker mannen springa från platsen men blir ikappsprungen och nerbrottad.
Mannen grips och anmälningar kommer att skrivas om olaga hot, våldsamt motstånd och skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *