Hem » 13 oktober 20:39, Rån väpnat, Falköping

13 oktober 20:39, Rån väpnat, Falköping

En man ringer SOS och uppger att han blivit rånad vid Sankt Olofsgatan. Två okända gärningsmän har  hotat offret med kniv. Offret uppger även att han fått skärsår på hand och underarm. Han önskar få fram ambulans till platsen. De båda gärningsmännen tillgrepp offrets plånbok. Polis och ambulans åker till offrets bostad. Brottet ska ha inträffat ca fem minuter före det att polisen får vetskap. De båda gärningsmännen som uppges vara i 20-årsåldern sprang mot ”Ströget” enligt offret. Offrets hund uppges ha bitit en av gärningsmännen i benet. 

Polis spanar i närområdet men ingen har gripits. Även hundpatrull på plats.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *