Hem » 05 oktober 18:13, Vapenlagen, Trollhättan

05 oktober 18:13, Vapenlagen, Trollhättan

Polisen får in uppgifter från vittnen om att tre yngre män som ska ha gått ombord på en buss vid Berslagstorget. En av dessa män uppges bära på ett eller flera av vapen, möjligen i byxlinningen. Polis åker mot platsen. Den aktuella bussen kan stoppas och polis går ombord. När bussens golv kontrolleras hittas två vapenliknande föremål, liggande under säten men på olika platser. Det är ännu oklart om det är riktiga vapen. Fyra personer på bussen kontrolleras även. Det visar sig vara sk knallpulverpistoler/leksaker. 

Tre av de som kontrollers kommer att köras hem till föräldrar. Där man förhoppningsvis kan få ungdomarna att förstå allvaret i situationen. Den fjärde avlägsnas från platsen av polis.    

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *