Hem » 04 oktober 12:52, Brand, Göteborg

04 oktober 12:52, Brand, Göteborg

Källarbrand i lägenhetshus på Zenitgatan.

Räddningstjänsten kallades till platsen då det var rökutveckling från en källare. Intill ligger en förskola som har utryms. Ingen av lägenheterna har utrymts men boende har uppmanats att stanna inne. Enligt räddningstjänsten rör det sig om en mindre brand men med mycket rök. Då brandorsaken är oklar har polisen inlett en förundersökning om mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *