Hem » 02 oktober 03:38, Mord/dråp, Nordanstig

02 oktober 03:38, Mord/dråp, Nordanstig

En polispatrull i radiobil påträffade en personbil i ett dike på E4 vid Jättendal

I bilen hade två personer färdats och en av dem visade inga livstecken. Poliserna blev misstänksamma att ett brott hade skett och var noga med att undersöka anträffande platsen och skadorna på den svårt skadade mannen.
Under undersökningen och efter samtal med den man som färdats med i fordonet kontaktade man åklagare och denne beslutade att anhålla den misstänkte mannen för mord alt dråp. Anhöriga till den avlidne mannen kunde underrättas på söndagen den 3 oktober om dödsfallet. Förundersökningen leds av kammaråklagare Christer Sammens vid åklagarkammaren i Gävle.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *