Hoppa till innehåll
Hem » 20 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.21 Göteborg, rån
I Olskroken har en 16-årig pojke blivit rånad på sin telefon och jacka av två män. Han har blivit hotad med en kniv men inte fått några skador. Männen försvann från platsen och har inte hittats. En anmälan om rån har skrivits.

22.47 Hökerum, stöld
På Viskabrovägen ser vittnen hur två män stjäl kläder från en klädinsamling/container. Polis åker till platsen och kontrollerar bilen som männen färdas i. I bilen hittas säckar med kläder som misstänks vara stulna. Båda männen grips misstänkta för stöld.

01.47 Hamburgsund, inbrott i bostad
Väktare får larm till Länsvägen där det ska vara inbrott i en privatbostad. Väktaren samt polis som senare kommer till platsen kan konstatera att någon tagit sig in i källaren genom att bryta upp en dörr. Ingen dock kvar på platsen. Oklart vad som stulits men en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

02.56 Nödinge, bilbrand
På Rödklövergatan har en bil börjat att brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. En mörkklädd person på en vespa har setts lämna platsen i samband med att branden startade. Polisen har skivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

04.51 Göteborg, grov stöld samt misshandel
Inne på Wandas på Andra Långgatan har det varit bråk och en man har blivit bestulen på sin mobiltelefon. I samband med stölden blev han även misshandlad av två män i 20-årsåldern. Polis kom till platsen och de två männen kunde gripas misstänkta för grov stöld och misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.