Hoppa till innehåll
Hem » 13 september 07:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 september 07:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:15 Polisen larmades till en adress i Gillbergsvik i Trosa med anledning av en pågående stöld från en båt som låg ute vid en boj i vattnet. Flera gärningspersoner hade kommit till platsen i en båt. Inringaren hade upptäckt stöldförsöket och larmade då polisen. Inringaren ska även ha skrikit åt gärningspersonerna. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. Kustbevakningen kontaktades och involverades i insatsen. Ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Ingenting ska ha stulits från båten. En anmälan om försök till stöld har upprättats.

03:56 Polisen larmades till en matbutik i Alberga i Eskilstuna med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När första polispatrull anlände till platsen påträffades en man, som är i 25-årsåldern, inne i butiken. En fönsterruta till butiken hade krossats. Mannen greps misstänkt för stöld genom inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland