Hoppa till innehåll
Hem » 13 september 07:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

13 september 07:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:54 Polisen larmades till en adress i Aneby med anledning av att flera gärningspersoner hade skadat en man, som är i 20-årsåldern, med ett tillhygge. Gärningspersonerna ska ha rånat den drabbade mannen på tillhörigheter samt dennes bil. Den drabbade mannen fördes till sjukhus med ambulans. Mannen hade inga livshotande skador, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Gärningspersonerna lämnade platsen i en bil som gärningspersonerna hade stulit från den drabbade mannen. Vid 23:20-tiden upptäcktes det att gärningspersonerna hade försökt att tända eld på bilen på länsväg 971. Med hjälp av hundpatrull kunde tre misstänkta gärningspersoner lokaliseras och gripas. Samtliga gripna är män i 20-årsåldern. Polisen inledde en förundersökning gällande grovt rån, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand. Under måndagsmorgonen har de tre gripna männen anhållits efter beslut av åklagare, ärendet är åklagarlett.

02:24 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Åkershällsvägen i Nässjö. Enligt initiala uppgifter skulle flera parkerade bilar brinna. Det visade sig att fyra bilar brann. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.