Hoppa till innehåll
Hem » 16 augusti 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

16 augusti 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:58 Motorfordon, stöld ur, Sundsvall: Polispatrull beordras till Ljustadalen med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en bil. Inga misstänkta gärningspersoner påträffas. En anmälan gällande stöld ur fordon upprättas.

01:43 Brand, Härnösand: Polispatrull beordras till Älandsbro med anledning av en brand i en bil. Branden har även spridit sig till/rökskadat ytterligare bilar. Det finns ingen naturlig brandorsak. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

03:05 Inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till Tuna med anledning av ett inbrott. Okänd gärningsperson/personer har på okänt sätt tagit sig in i en villa och tillgripit gods. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas på platsen. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:07 Skadegörelse, Härnösand: Polispatrull beordras till centrum där en okänd gärningsperson uppges ha slagit på en ruta till en butik. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas i området. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

05:17 Försök till stöld genom inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till Södra Alnö där porten till en idrottsklubbs lokaler är uppbruten. En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott upprättas.

06:33 Viltolycka, Sollefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 87, Graninge. Inga personskador rapporteras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.