Hoppa till innehåll
Hem » 13 september 07:51, Sammanfattning natt, Västernorrland län

13 september 07:51, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:11 Stöld/inbrott, Kramfors: Polispatrull beordras till Öd med anledning av ett inbrott. Okänd gärningsperson har tagit sig in i en lägenhet där ingen varit hemma. Det är i nuläget oklart om något/vad som tillgripits. Ingen misstänkt gärningsperson finns kvar på platsen. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

04:21 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall: Polispatrull kontrollerar två personer i Skönsberg som går med en moped. Mopeden misstänks vara stulen och de två personerna, en man och en kvinna, grips. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

04:24 Försök till stöld, Sundsvall: Polispatrull beordras till Södra Alnö med anledning av en misstänkt katalysatorstöld ur en bil där en misstänkt gärningsperson lämnat platsen. Katalysatorn finns kvar, men det finns åverkan på bilen. En anmälan gällande försök till stöld upprättas.

05:30 Viltolycka, Örnsköldsvik: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 352, Lomsjön. Inga personskador rapporteras.

06:07 Inbrott, Sundsvall: Polisen får samtal om att en ruta på en skola på Haga har krossats av okänd gärningsperson. Det är oklart om något har stulits. Spår säkras och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

06:34 Viltolycka, Sundsvall: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur i Vivsta. Inga personskador rapporteras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västernorrland.