Hoppa till innehåll
Hem » 02 augusti 07:42, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

02 augusti 07:42, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:32 Rattfylleri, Kramfors:
Polisen kontaktas angående ett misstänkt rattfylleri i Docksta-trakten. Polispatrull beordras till platsen och anträffar mannen, som gömt sig i gräset. Han får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri alternativt grovt rattfylleri upprättas.

23:35 Narkotikabrott, Sundsvall:
Vid kontroll av en man som tycks vara narkotikapåverkad vid centralstationen påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Mannen misstänks för narkotikabrott samt för brott mot knivlagen. En anmälan upprättas.

23:37 Trafikolycka, Sundsvall:
Polispatrull uppmärksammar en trafikolycka där en personbil kört in i mitträcket på E4, Skönviksbacken. Olyckan orsakar störningar i trafiken. Föraren kontrolleras och är nykter. Det finns inga uppgifter om personskador. Bärgare tillkallas.

00:19 Narkotikabrott, Sundsvall:
Vid kontroll av en påverkad man som varit stökig på ett tåg påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. En anmälan gällande ringa narkotikabrott (bruk och innehav) upprättas. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:07 Rattfylleri och olovlig körning, Kramfors:
Vid kontroll av en bilförare vid polisstationen blåser föraren positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Föraren saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande rattfylleri samt olovlig körning upprättas.

03:05 Inbrott, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Skönsberg med anledning av ett misstänkt inbrott i en butik där en ruta krossats och gods tillgripits. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt:
En person har, utöver ovanstående, medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott och omhändertagits enligt LOB.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.