Hoppa till innehåll
Hem » 06 augusti 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06 augusti 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.47 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand vid en grillplats på Fågelsångsvägen i Linghem. Enligt larmet från SOS brann det i taket på grillplatsen samt i omgivningarna. Polis åkte till platsen. En anmälan om brand utan misstanke om brott har skrivits.

03.13 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad. Bostadsinnehavaren hade vaknat av röster utanför fönstret och konstaterade då att någon eller några personer dragit ut och stulit en mobiltelefon denne haft på laddning intill ett öppet fönster. När polis kom till platsen fanns ingen misstänkt kvar i området. En anmälan om stölden har upprättats.

04.45 Polis larmades till området Åby, Norrköping, med anledning av en misshandel. En man hade misshandlat en kvinna. Polis åkte till platsen och mannen kunde gripas. Mannen greps misstänkt för misshandel och har förts till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om skadegörelse och kontrollerat fordon, hanterat berusade personer samt personer med psykisk ohälsa men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.