Hem » 21 juli 02:09, Stöld, försök, Karlskrona

21 juli 02:09, Stöld, försök, Karlskrona

Polis skickades till Hasslövägen efter att en privatperson sett en person slå sönder en fönsterruta till en livsmedelsbutik. När polis anlände till platsen så var personen borta och patrullen konstaterade skador på fönsterrutan till butikens entré. Patrullen sökte efter personen som setts på platsen men denne anträffades inte varpå patrullen samlade in information för att upprätta en anmälan om skadegörelse.

En kort stund senare ringde samma uppringare tillbaka till ledningscentralen och berättade att personen var tillbaka vid butiken och polispatrullen skickades tillbaka till platsen. När de kom fram anträffades en 25-årig kvinna som misstänks för försök till stöld genom inbrott. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *