Hem » 16 juli 07:38, Sammanfattning natt, Norrbottens län

16 juli 07:38, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:17 Trafikbrott, Boden
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Boden. De två personerna som färdas i bilen uppger att det är övningskörning som pågår, men då tillstånd för övningskörning saknas misstänks föraren för olovlig körning och passageraren för tillåtande av olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas.

00:55 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Porsön, Luleå, med anledning av misshandel. En kvinna uppger att hon blivit misshandlad utanför en adress av en okänd person. Polis håller förhör och en anmälan gällande misshandel upprättas.

02:23 Misshandel, Boden
Polis beordras till en adress i Boden med anledning av misshandel. En man grips och anhålls senare av åklagare. Han misstänks för olaga frihetsberövande, olaga hot och misshandel. Målsägande är en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation.

03:19 Stöld/inbrott, Luleå
Polis beordras till en adress på Östermalm, Luleå, med anledning av inbrott. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Övertorneå kommun anmäls till polisen klockan 22:46, torsdag. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *