Hem » 13 juli 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 juli 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Idag bemannas presstelefonen fram till klockan 22:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

04:49 Väktare kontaktade polis gällande ett inbrott i Gnesta. Någon, eller några, hade tagit sig in i ett företag på Nibblegatan och stulit gods. Exakt vad som är stulet är inte preciserat ännu. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *