Hem » 13 juli 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

13 juli 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Idag bemannas presstelefonen fram till klockan 22:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:40 Polisen larmades till ett boende i Norrköping med anledning av ett bråk. En man, som är i 20-årsåldern, hade misshandlat två personer. Flera polispatruller åkte till platsen. Mannen greps misstänkt för två fall av misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några personskador i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *