Hoppa till innehåll
Hem » Ny sidaThomas Johansson ny kommunikatör på polisen

Ny sidaThomas Johansson ny kommunikatör på polisen

Thomas Johansson, idag kommunikationschef och chef för tillväxtavdelningen vid Karlskrona kommun, blir ny polisområdeskommunikatör i polisområde Blekinge nordöstra Skåne.

Thomas Johansson får därmed ansvar för att utveckla såväl den planerade långsiktiga kommunikationen som den mer händelsestyrda kommunikationen i ett polisområde som sträcker sig från Hässleholm i väst till Karlskrona i öst.

Thomas Johansson är sedan 19 år tillbaka anställd inom Karlskrona kommun där han idag är chef för kommunens tillväxtavdelning, som bland annat består av kommunikationsenheten, turistbyrån näringslivsenheten och digitaliseringen av tjänster. Han har tidigare bland annat varit nyhetschef för Sveriges Radio Kristianstad, och har därmed en god kännedom om hela området.

– Jag är väldigt stolt och glad över att få välkomna Thomas Johansson till oss. Hans kompetens och breda erfarenhet kommer att vara mycket värdefull för oss i utvecklingen av vår verksamhet, säger Lotta Hansson, kommunikationschef för region Syd.

– För mig är det oerhört roligt och utmanande att få börja arbeta på polisen, säger Thomas Johansson. Det är en myndighet med högt förtroende och som berör. Såväl i det dagliga mötet mellan poliser och medborgare som i samhällsdebatten, och jag ser fram emot att få vara med i det arbetet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus för hela Blekinge.