Hem » 11 juni 07:53, Sammanfattning natt, Västerbottens län

11 juni 07:53, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:13 Försök till rån, Skellefteå
Polis beordras till Lövånger med anledning av rånförsök. En man som liftat från Umeå uppger att han blivit utsatt för ett rånförsök av den förare som han åkte med. Ingen misstänkt anträffas. Polis håller förhör med målsägande och upprättar en anmälan gällande försök till rån.

23:28 Trafikbrott, Vilhelmina
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Vilhelmina som körs i hög hastighet. Föraren är en tonåring och vårdnadshavare kontaktas. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning, förarens körkort omhändertas och en anmälan upprättas.

05:50 Trafikolycka, Skellefteå
Polis kallas till Renfors med anledning av en singelolycka där en personbil hamnat i diket. Förhör hålls och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Skellefteå kommun har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *