Hem » 08 maj 00:39, Misshandel, Håbo

08 maj 00:39, Misshandel, Håbo

Två unga män i nära relation bråkar.

En man i 20-årsåldern och en pojke i övre tonåren bråkar med varandra i en bostad. I samband med bråket skadas en hel del av inredningen i bostaden.
Anmälningar kommer att skrivas om misshandel, olaga hot och skadegörelse. Ingen personskador har uppstått. Då händelsen utspelat sig i nära relation mellan de inblandade lämnar polisen ingen övrig information.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *