Hoppa till innehåll
Hem » Polispodden Stockholm: Brott i nära relation och våldtäkter

Polispodden Stockholm: Brott i nära relation och våldtäkter

Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm, Varg Gyllander, chef mediecenter Stockholm, Niklas Kraft, gruppchef brott i nära relation och Sara Rehman, utredare brott i nära relation.

Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm, Varg Gyllander, chef mediecenter Stockholm, Niklas Kraft, gruppchef brott i nära relation och Sara Rehman, utredare brott i nära relation i Polispodden Stockholm. Bild: Polismyndigheten

Hur kan det gå till när polisen tar emot ett våldtäktsärende? Och hur arbetar polisen med brott i nära relation? I det här avsnittet träffar vi en utredare och en gruppchef i ett förhörsrum hos Stockholmspolisen.

Lyssna på podden:

Hör Sanna Rehman, utredare i norra Stockholm, berätta om sitt arbete och relationsbrott hon utrett.  Medverkar gör även Niklas Kraft, gruppchef för brott i nära relation och Ulf Johansson regionpolischef i Stockholm.

Samtalet leds av Varg Gyllander, chef för polisens mediecenter i region Stockholm.

Musik i detta program
Titel: Hidden Truth
Artist: Rafael Krux
https://freepd.com/

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Gotland.