Hem » 23 april 05:55, Sammanfattning natt, Hallands län

23 april 05:55, Sammanfattning natt, Hallands län

00:52 Stöld genom inbrott, Odlarevägen, Falkenberg.
Polis blev larmade om ett inbrott hos ett företag på Odlarevägen i Falkenberg. Okända personer hade brutit sig i i en byggnad och tillgripit datorer. En brottsplatsundersökning genomfördes och det upprättades en anmälan om stöld genom inbrott. 

01:39 Brottsförbyggande arbete, Varbergsvägen, Kungsbacka.
En polispatrull genomförde ett rutin stop av en personbil och kontrollerade samtliga fyra män som färdades i bilen. Polispatrullen fick känslan av att männens olika uppgifter om deras förehavanden inte riktigt stämde med överens med de uppgifter de fick på platsen. I bilen hittades brottsverktyg som tog i beslag för att förhindra brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *