Hem » 09 april 07:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

09 april 07:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En bilist i Umeå har bötfällts för trafikbrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:46 Trafikbrott, Umeå
Polis beordras till Böleäng för kontroll av ett fordon. Ett vittne har sett hur en bil framförts på ett bristfälligt sätt. Vid kontroll av föraren, en man i 20-årsåldern, framkommer att han saknar giltigt körkort. Det har också uppkommit skador på två parkerade fordon. Patrullen håller förhör och fotodokumenterar på platsen. Anmälan gällande olovlig körning upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *