Hem » 09 april 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

09 april 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:45 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Polis beordras till Domsjö med anledning av inbrottsförsök i ett hus. Anmälaren ska ha vaknat av att någon försökt ta sig in i källaren och personerna ska då ha lämnat platsen. Patrullen har hållit förhör och fotodokumenterat på platsen. Anmälan gällande försök till stöld upprättades.

23:58 Rån, Sundsvall
Se länk nedan.

01:06 Skadegörelse, Härnösand
Polis beordras till Gådeåstaden med anledning av en skadegörelse. En vakt har uppmärksammat en bil med bland annat krossad ruta som står på en parkering. Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

05:24 Trafikolycka, Timrå
Samtal inkommer till SOS Alarm om en trafikolycka i södergående riktning på E4 i höjd med Bölesjön. Enligt initiala uppgifter har en bilist kört in i en lastbil bakifrån. Det var totalstopp i trafiken i samband med olyckan. Föraren av personbilen fördes med ambulans till sjukhus. Frågor om skador hänvisas till sjukvården. Patrullen har hållit förhör och upprättar anmälan gällande trafikolycka.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *