Hem » 24 mars 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

24 mars 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

02.52 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Eksjö blev föraren, en man i övre tonåren, misstänkt för grov olovlig körning. En passagerare, man i 25-årsåldern blev misstänkt för tillåtande av olovlig körning. Ingen av dem frihetsberövades.

02.56 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 900 i Ölmstad blev föraren, en man i 50-årsåldern misstänkt för ringa dopningsbrott, efter att en mindre mängd misstänkt dopningsmedel anträffats. Medlet togs i beslag och kommer skickas på analys. Mannen är också misstänkt för brott mot knivlagen efter att en kniv anträffades i bilen. Kniven togs i beslag för destruktion.

05.40 polisen fick samtal om att ett bilinbrott hade upptäckts i en BMW på Norrängen i Jönköping.  Någon har gjort inbrott i bilen och monterat bort och stulit ratten. bilen bärgades till verkstad där en kriminalteknisk undersökning kommer att ske under dagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *