Hoppa till innehåll
Hem » 08 mars 06:38, Sammanfattning natt, Jönköpings län

08 mars 06:38, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.38 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsskligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omnhändertagits men fyra har fått föja med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

00.13 en manlig bilförare i 55-årsåldern blev misstänkt för olovlig körning och urkundsförfalskning i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Vetlanda. Han misstänks ha visat upp ett förfalskat körkort vid kontrollen och det togs i beslag för en kommande analys.

00.34 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll Värnamo blev en manlig bilförare i 20-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

00.56 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Kulltorp Gnosjö. Det finns ingen misstanke om brott.

04.45 vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 153 i Nöbbele blev föraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning och förhör. Två passagerare, män i 20- respektive 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör gällande ringa narkotikabrott. alla frigavs efter förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.