Hoppa till innehåll
Hem » 17 mars 06:30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

17 mars 06:30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.08 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fåptt följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.36 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Stångebro, Linköping blev en man i 30-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning och förhör.

01.25 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i centrala Norrköping blev en man i 30-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han togs med för provtagning och förhör.

02.12 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Skäggetorp Linköping blev en man i 40-årsåldern misstänkt för olovlig körning, då han saknar svenskt körkort.

02.49 polisen fick samtal om att en person bråkade och genomförde skadegörelse på ett boende i Enebymo, Norrköping. Polisen åkte till platsen och då hade skadegörelsen upphört. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse och en man i 30-årsåldern är misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.