Hoppa till innehåll
Hem » 24 mars 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 mars 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:17, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Varbergsgatan. Föraren tas med för kontroll och misstänks för drograttfylleri, olovlig körning samt narkotikabrott eget bruk.

00:23, olaga hot, stöld, Lidköping
Vi får in ett larm om att en man har hotat tre personer med kniv vid parkeringen till flygfältet. Två personer väntar på en tredje vid en bil. Mannen kommer fram till personerna och säger enligt uppgift att han behöver hjälp med sin bil. Han ska i samma stund stoppat handen i fickan och dragit fram en kniv. De tre personerna lämnar platsen. Inga uppgifter om skador. En patrull möter upp personerna och upprättar en anmälan. Gärningspersonen är inte kvar på platsen. En dryg timme senare påträffar en patrull en person på en cykel på Majåkersvägen.  Mannen stämmer in på signalementet sedan tidigare händelse. Cykeln visar sig vara stulen och han grips för stöld genom inbrott och olaga hot samt brott mot knivlagen.

02:36, trafikolycka, Uddevalla
Föraren av en personbil och föraren av en lastbil har kolliderat på E6 vid Lyckornamotet, Ljungskile Östra. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. Föraren av personbilen förs med ambulans till sjukhus med lindrigare skador. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.