Hem » 18 mars 10:49, Brand, Halmstad

18 mars 10:49, Brand, Halmstad

En villa i brand i Kvibille.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en villabrand i Kvibille.
Villan verkade vara övertänd och samtliga boende skall vara evakuerade. En person verkar ha brännskador i en hand och har fått hjälp från ambulanspersonal med vård. Spridningsrisken verkar vara låg då vindar blåser i fördelaktig riktning och avstånd till intilliggande fastigheter är relativt långt.
Räddningstjänsten arbetar med att kontrollera branden. 
Branden har troligtvis startat på altanen och spridit sig till huset.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *