Hoppa till innehåll
Hem » 11 mars 15:33, Misshandel, Göteborg

11 mars 15:33, Misshandel, Göteborg

Händelsen ska enligt SOS möjligen ha inträffat i närheten av hållplats Allekärsgatan. Både offer och gärningsman uppges vara kvar på bussen. Polis och ambulans har larmats till platsen. Flera passagerare uppges ha blivit vittne till händelsen. Det uppges pågå fullt slagsmål på bussen.

Polispatrull på plats och polismännen blir attackerade en man. Denna man kan dock säkras av polis. Gärningsmannen har vid gripandet lyckats komma över en av polismännens batonger men kan snabbt övermannas och gripas.

Ambulans på plats omhändertar en skadad man, oklar skadebild för närvarande. Det är inte säkerställt vilken typ av skador det handlar om. Den skadade verkar vara ointresserad av sjukhusvård/avböjer vård.

Den skadade har inga knivskador utan bara ett antal mindre skador i ansiktet, en kniv uppges enligt vittnen varit synlig i samband med bråket. Den har dock aldrig använts. Den gripne har skador på sina händer. Ännu oklart vilket brott som kan vara aktuellt när det gäller agerandet mot polisen, troligen våldsamt motstånd alt. försök till våld mot tjänsteman.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.