Hem » 24 februari 00:44, Skadegörelse, Oskarshamn

24 februari 00:44, Skadegörelse, Oskarshamn

Skadegörelse mot bil och kyrka, Östra Torggatan.

Uppringare larmar polis om en pågående skadegörelse. En man ses slå på parkerade bilar. Mannen ses därefter slå sönder en fönsterruta tillhörande en kyrka. Polis skickas till platsen. Den misstänkte mannen, som är i 35-årsåldern, anträffas och omhändertas enligt LOB. En anmälan avseende två fall av skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *