Hem » 18 februari 06:29, Trafikolycka, personskada, Östhammar

18 februari 06:29, Trafikolycka, personskada, Östhammar

En person förs till sjukhus efter att en timmerbil kört av vägen.

En timmerbilsförare förs till sjukhus med ambulans efter att ekipaget gått av vägen. Olyckan har inträffat på en mindre väg söder om Gimo och innebär ingen trafikpåverkan. Tungbärgare har beställts. Förarens skadeläge är okänt för polisen då han redan transporterats från platsen när polis kom dit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *