Hem » 18 februari 07:16, Narkotikabrott, Gotland

18 februari 07:16, Narkotikabrott, Gotland

Den första mannen anträffades inomhus på A7 området vid 01-tiden. Han identifierades på platsen och han är misstänkt för ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen. Både den misstänkta narkotikan och det vassa föremålet är taget i beslag.

Den andre mannen anträffades av förbipasserande i en snödriva på Bangårdsgatan vid 04-tiden. Polisen påbörjade hjärt-och lungräddning då mannen var medvetslös samt såg till att en ambulans kom till platsen. Mannen fördes till sjukhuset för fortsatt vård.

Mannen är misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav då polisen misstänker att det pulver han bar med sig är narkotika. Då han behövde vård kommer han förhöras vid annat tillfälle.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gotland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *