Hoppa till innehåll
Hem » 05 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

05 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

23.06 Trafikolycka med en personbil som kört i diket och voltat på RV40 vid Ryd, Jönköpings kommun. Fyra personer drabbade och avförda med ambulans. Okända skador. Ingen misstanke om brott.

23.26 Patrull som stoppar ett fordon på RV32 vid Höreda, Eksjö kommun. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, i dagligt tal benämnt som drograttfylleri, samt passageraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Båda medtagna för kroppsbesiktning.

03.55 Grov stöld Nässjö. Två okända män som just besökt målsägande i dennes bostad och bett om hjälp. Personerna har försökt tränga sig in i bostaden. I anslutning till besöket har föremål tillgripits från bostaden.

04.32 Huskvarna. En man gripen för misshandel och grovt olaga hot av närstående. Två målsägande. Den misstänkte är i 30-årsåldern.

06.32 LV151 Gnosjö, trafikolycka mellan personbil och timmerbil. Uppgift om en personbil som kört in i en timmerbil bakifrån. Patrull på plats i skrivande stund. Ingen mer information i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.