Hoppa till innehåll
Hem » 05 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21:50, brand, Alingsås
Det brinner i en lägenhet i Noltorp. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till adressen. Ett flertal lägenheter utryms med anledning av branden. En man i 90-årsåldern befinner sig i lägenheten. Han förs till sjukhus, men avlider senare som en följd av skadorna. Anhöriga är underrättade.

23:30, brand, Trollhättan
Vi får in larm om att någon har slängt in en dunk med brandfarlig vätska utanför en salong på en adress i centrala Trollhättan. En maskerad person i mörka kläder sågs springa från platsen. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. Branden var inte speciellt omfattande kan släckas ganska snabbt. Ingen skadad. En anmälan om mordbrand är upprättad.

01:24, mord/dråp
Vi får via SOS in ett larm om en man som är knivhuggen på en adress i Angered. Polis och ambulans åker till platsen och anträffar där en man som fått hugg mot nacke, bakhuvud och hand. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Polisen griper en person på plats misstänkt för mordförsök.

04:08, inbrott, Mölndal
En patrull observerar en skåpbil som kör ut från ett industriområde. När de stoppar bilen hoppar fem personer ur och springer från platsen, ut i ett skogsområde. I bilen hittar patrullen misstänkt stöldgods. En sökinsats inleds med bland annat hundpatrull och kort därefter kunde polisen gripa fyra personer misstänkta för stöld. Stöldgodset består av verktyg och uppges komma från en byggarbetsplats.

04:37, stöld, Borås
Vi får in ett larm ett inbrott på en bilfirma i Viared. Två gärningspersoner har forcerat porten till firman med en bil och tillgripit en annan, som enligt uppgift är en blå BMW av modell X6M med registreringsnummer OTJ 302.

05:30, stöld, Mölndal
Vi får larm om en kvinna som har krossat en ruta och var på väg att göra inbrott på brandstationen. Hon satt enligt uppgift på fönsterkarmen när brandmännen kom ner och jagade ut henne. Kvinnan försvann springande från platsen. En anmälan om försök till stöld genom inbrott är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.